El CAECV programa diverses jornades sobre normativa de producció ecològica

El Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) ha programat per als pròxims mesos una sèrie de jornades sobre normativa ecològica en l’àmbit de la producció vegetal i ramadera, destinades a agricultors, ramaders, empreses agroalimentàries i importadors.

Les jornades, que estan previstes que es desenrotllen entre els mesos d’abril i octubre, tindran lloc en poblacions de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. A València, les reunions formatives se celebraran a Carlet i Requena, mentres que en la província d’Alacant, Villena i Relleu seran les encarregades d’acollir les dites jornades. Per la seua banda, Vila-real serà la ciutat de la província de Castelló on tècnics del CAECV acudiran per a impartir les jornades.

La normativa que regula la producció agroalimentària ecològica fa referència a la producció, elaboració, etiquetatge i el sistema de control dels productes ecològics i és vàlida en tots els països de la Unió Europea, per la qual cosa tot aquell que vullga produir, elaborar, envasar y/o importar productes baix les indicacions d’agricultura ecològica, biològica o orgànica han de complir-la i estar certificat per un organisme o autoritat de control autoritzada. En la Comunitat Valenciana este organisme és el CAECV, autoritat de control i certificació autoritzada per la Unió Europea.

 

PROGRAMACIÓ:Programación Jornadas Formativas 2018