Principals temes tractats a la reunió informativa sobre ORGANIC FOOD IBERIA

Ahir va tindre lloc en les instal·lacions del CAECV una reunió informativa sobre la I Edició de ORGANIC FOOD IBÈRIA, la I Fira Ecològica Internacional en la Península Ibèrica, que se celebrarà en IFEMA Madrid entre el 6 i 7 de juny de 2019.

El certamen, de caràcter professional, pretén convertir-se en referència per a compradors i productors de la indústria ecològica a la recerca de les últimes tendències i productes ecològics en agroalimentació, vins i altres begudes.

En ORGANIC FOOD IBÈRIA podràs trobar expositors d’alimentació infantil, rebosteria, cereals, pastes i llegums, condiments, adobats i salses, dolços i aperitius, lactis, delicatessen i productes gurmet, menjars ètnics, productes frescos, productes energètics, supermercats, espècies i condiments, sucs, productes locals, olis, carns, menjars preparats, cafés i tes, etc.

A més, des de l’organització, s’ha convidat a una sèrie d’empreses VIP, tant de l’àmbit nacional com internacional. Ací les pots trobar: https://www.organicfoodiberia.com/es/quien-va-a-venir/#1539961954078-17*fde12f-8b831117-b45b

Tal com ens vam comprometre en finalitzar la trobada, i davant el gran nombre de peticions que rebem de molts de vosaltres perquè vos informàrem una vegada celebrada la reunió, ja que no vau poder assistir per diversos motius, resumim allò més important que heu de tindre en compte en el cas que vulgueu participar en ORGANIC FOOD IBÈRIA:

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, habilitarà per a tots els que vulgueu participar un espai de 272 metres quadrats i, en funció de la demanda, preveu plantejar tres formes de participació:

  1. Estand Institucional amb zones de participació comunes.
  2. Estand amb co-expositors.
  3. Sistema mixte.

Segons es va comentar en la reunió, tenen previst obrir el termini d’inscripció al gener de 2019 i, una vegada ho facen, ens el comunicaran al CAECV perquè nosaltres vos informem a tots vosaltres.

En el cas que hi haguera moltes sol·licituds i l’espai de Conselleria s’esgotara, INTERECO, l’associació que agrupa a totes les autoritats públiques de control d’agricultura ecològica, també ha contractat espai en ORGANIC FOOD IBÈRIA, i tot aquell que ho desitge podria tindre el seu estand en el seu espai. Tota aquella persona interessada en l’opció d’INTERECO, pot contactar amb Ana Saiz en el telèfon 96 351 25 57, o en el correu electrònic asaiz@interecoweb.com.

Si necessiteu més informació sobre ORGANIC FOOD IBÈRIA: https://www.organicfoodiberia.com/