Finalitzen els Tallers Bio organitzats pel CAECV, més de 50 escoles públiques i 1500 alumnes han rebut durant el mes de novembre el taller.

Més de 50 col·legis de diferents localitats de la Comunitat Valenciana han acollit durant el mes de novembre les activitats organitzades pel Comitè d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) per aquest curs escolar: un taller centrat en l’alimentació ecològica saludable impartit per tècnics ambientals de Medi XXI GSA dirigit a l’alumnat de cinquè i sisè curs d’Educació Primària.

Durant tot el mes de novembre, als Tallers Bio han participat més de 1.500 alumnes de 51 centres diferents de Castelló, València i Alacant. Les activitats formatives tenen com a objectiu que els alumnes coneguen les principals diferències que existeixen entre els aliments provinents de formes de producció i elaboració ecològiques i aquells que són produïts de manera convencional, a més de saber diferenciar quan un producte alimentari és d’origen sostenible a través de les certificacions europees i de comunitat. Avançar cap a un model alimentari més sostenible i saludable que permeta avançaren un desenvolupament rural vinculat a la producció ecològica resulta fonamental en el context actual.

Els Tallers Bio han estat subvencionats per la Conselleria d’Agricultura. Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural a través del Fons Europeu Agricola de Desenvolupament Rural de l’Unió Europea.

Nota de Prensa: 20171103_NotaPremsa_CAECV_M21 Setmana 5 revisada 20171103_NotaPremsa_CAECV_M21 Setmana 5 revisada