Una nodrida representació d’empreses ecològiques de la Comunitat Valenciana participen en BioCultura Bilbao

Bilbao, 27 de setembre de 2018.- Un total de 15 empreses del sector de l’agricultura i alimentació certificada com ecológica de la Comunitat Valenciana participen, del 28 al 30 de setembre, en la cinquena edició de BioCultura Bilbao, la fira de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat espanyol.

L’esdeveniment, que té lloc en el Bilbao Exhibition Centre (BEC), té prevista la participació de més de 250 expositors i una afluència de públic superior a les 17.000 persones, ja que estem parlant d’una trobada de caràcter internacional que se situa entre els dos més importants d’estes característiques que tenen lloc a Europa, amb més de 16.000 referències de productes d’alimentació ecològica.

Participació de la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana és la segona autonomia de tot el territori nacional que més operadors en agricultura ecològica compta en el sector terciari, activitat de l’economia on té lloc la compra i venda, l’intercanvi de béns i la prestació de serveis de consum per cadascun dels membres de la societat.

En l’últim any, el número d’empreses del sector ecològic en el nostre territori ha crescut un 38%, mentre que l’increment des de 2010 ha sigut del 162%, dades que reflecteixen el pes específic del sector empresarial ecològic i les grans oportunitats de negoci que hi ha assistint a certàmens d’este tipus.

En esta edició, un total de 15 empreses representaran a la Comunitat Valenciana: Agrisanz artesanos del aceite, Biocomercio, Bodega La Encina, Herbes del Molí – Artemisbio, L’Olivateria Olives Bio, Naturalcos Superfoods, Nutxes – Obrador de apoyo, Terrvs Organic Oil, Amandin, Ayurveda Auténtico, Naranjas Ché – Tarongino, Oxam Intermon, Uneeb Sal del Himalaya y Wassy productos del Himalaya. Estes empreses valencianes són productores de fruits secs, oli d’oliva, vins, plantes aromàtiques i medicinals, olives i adobats, superaliments, pastisseria i gelateria, cosmètica, cítrics i sal.

El Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) també estarà present en el certamen, amb l’objectiu de donar suport i fomentar la producció ecológica i la qualitat dels productes agroalimentaris de les empreses valencianes, així com promocionar-los en nous mercats.

Descarregar nota de premsa