El CAECV dona dues tones de productes ecològics als Bancs d’Aliments de la Comunitat Valenciana

El Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV), l’entitat encarregada de controlar, certificar, representar, defensar, investigar i promocionar els productes ecològics de la Comunitat Valenciana, ha donat dues tones de productes agroalimentaris ecològics als Bancs d’Aliments d’Alacant, València i Castelló.

Amb esta iniciativa, el CAECV ha volgut ajudar a aquells col·lectius socials especialment vulnerables que necessiten l’esforç i la col·laboració de tots els estaments de la societat.

“Davant a la situació per la qual estem travessant a causa de la COVID-19, el Ple de l’Òrgan de Gestió de l’entitat ha decidit destinar la partida pressupostària designada a celebrar el menjar de Nadal amb els seus treballadors, a més de realitzar una aportació addicional, a col·laborar amb els Bancs d’Aliments de la Comunitat Valenciana, sumant-nos al gran nombre d’iniciatives solidàries que durant tots estos mesos s’estan duent a terme”, ha destacat el president del CAECV, José Antonio Rico.

Aliments de primera necessitat per a les tres províncies

Els tres lliuraments que s’han realitzat durant estos dies als Bancs d’Aliments d’Alacant, València i Castelló, han volgut també que els menjadors socials i altres col·lectius socials on arriba l’ONG, tinguen les seues necessitats bàsiques cobertes amb aliments de primera necessitat.

Fruites, verdures, ous, arròs, torró, mel o oli, entre altres, han sigut els ingredients principals de la donació realitzada per l’entitat certificadora. Tots els productes són ecològics i han estat produïts i elaborats pels agricultors i empreses certificades pel CAECV.