El CAECV és nominat per les seues campanyes de promoció i consum de productes ecològics

El Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) ha sigut nominat per als premis Eco & Organic Retail Awards en la categoria de Millor Campanya de Màrqueting per a la promoció de productes ecològics.
Els premis van ser convocats el mes de febrer passat per Organic Food & Eco Living Ibèria, punt de trobada professional del sector ecològic i Bio Eco Actual, mitjà de comunicació al servei dels consumidors, productors, distribuïdors i detallistes de producció ecològica.
L’objectiu d’estos guardons, en la seua categoria de millor campanya de màrqueting per a la promoció de productes ecològics, és el de reconéixer i premiar la importància tant de les empreses dedicades al sector retail com de les entitats que fomenten el consum d’ecològic a Espanya i Portugal.
El jurat dels premis està compost per experts del sector ecològic a nivell retail i d’organitzacions sectorials i els guanyadors se seleccionaran d’entre els nominats elegits per votació popular.

Ecologítza’t i Ecologitza’m: campanyes de promoció del CAECV nominades

Al juny de 2020, el CAECV va posar en marxa la campanya ‘Ecologítza’t: és bo i està millor’, l’objectiu del qual va ser el de posar en valor el treball dels operadors certificats i buscar el creixement del sector, destacant aspectes com la sostenibilitat, la qualitat, la salut, el consum i la comercialització de productes ecològics.
Amb la posada en marxa de la iniciativa, el CAECV va buscar estimular la demanda de productes ecològics de la mà de les persones consumidores.
Al març de 2022, el CAECV va posar en marxa la segona campanya presentada als premis Eco & Organic Retail Awards. Es tracta de ‘Ecologítza’m: és bo, i està millor’.
En esta ocasió, van ser els plats i les receptes els que parlaven als consumidors i els demanaven que els feren ecològics, ampliant el nínxol de consum actual, estenent-lo a tota la població i normalitzant el consum de productes ecològics.
En definitiva, es tracta de dues campanyes de promoció que han pretés ampliar el nínxol de consum actual de productes ecològics i estendre’ls a tota la població.
Les dues campanyes nominades als guardons van en consonància amb els eixos i accions de l’II Pla Valencià de Transició Agroecològica (2021 – 2025) posat en marxa per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.
Cal recordar que aquest segon pla contempla, entre els seus cinc eixos d’actuació, accions encaminades a la posada en marxa de campanyes publicitàries, clares i concises sobre el consum de productes ecològics.
El lliurament de premis es realitzarà en el context de la quarta edició de la fira Organic Food & Eco Living Ibèria, que se celebrarà en IFEMA Madrid els pròxims 7 i 8 de juny.