L’ONCE presenta el cupó ‘Ecologízate’ per a donar suport a l’agricultura ecològica i l’economia sostenible

L’Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE), en col·laboració amb el Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV), han presentat aquest matí el cupó corresponent a la sèrie ‘Ser sostenibles’, que se sortejarà dissabte que ve, 26 de març, i que té com a objectiu fer costat a l’agricultura ecològica i l’economia sostenible.
El delegat territorial de l’ONCE en la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel, acompanyat pel president de l’ONCE de la Comunitat Valenciana, Enrique Llin y del president del CAECV, Vicente Faro, han presentat el cupó per a donar visibilitat a tot el treball que hi ha darrere del sector ecològic, posant en valor els més de 4.000 operadors que la Comunitat Valenciana té certificats.
“Amb esta iniciativa volem reconéixer la labor que desenvolupen tots els dies les agricultores i els agricultors per a posar sobre les nostres taules aliments de màxima qualitat, sans, que protegeixen la biodiversitat i són una eina fonamental contra el canvi climàtic, ha explicat el president del CAECV, Vicente Faro.
La col·lecció ‘Ser sostenibles’, iniciada el mes de gener passat, correspon als sortejos dels dissabtes i el seu objectiu és el de difondre i destacar l’aposta per una economia sostenible, concepte que està molt alineat amb la producció ecològica.

5,5 milions de cupons per a tota Espanya

En total, 5,5 milions de cupons amb la campanya ‘Ecologízate. És bo, i està millor’, es repartiran per tot el territori nacional dissabte que ve, efemèride del Dia Mundial del Clima.
Amb esta iniciativa, ha afirmat el president de l’entitat certificadora, “també volem incentivar el consum de productes ecològics i col·laborar amb una entitat com l’ONCE a complir els seus objectius: realitzar una labor social i solidària destinant tots els ingressos de la venda d’este cupó a millorar la qualitat de vida de les persones cegues i/o amb una altra discapacitat”.