El CAECV posa en marxa un grup de whatsapp

El Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV), amb l’objectiu de fer un pas més cap a la millora de la comunicació amb els operadors, els ofereix una nova eina de comunicació.

El CAECV posa en marxa un grup de whatsapp on pretenem mantindre informats, a totes aquelles persones que així ho desitgen, sobre les notícies que afecten el sector ecològic, estadístiques d’interés, cursos i jornades, participació en fires o ajudes i subvencions per part de l’Administració, entre altres.

Per a donar-se d’alta en este servei n’hi ha prou amb enviar un whatsapp al número de telèfon 669 979 056 AMB LA PARAULA ALTA, I INCLOURE ESTE NÚMERO A LA SEUA AGENDA DE CONTACTES.

Si desitja donar-se de BAIXA, simplement ha d’esborrar el número de la seua agenda de contactes.

Esta subscripció, totalment voluntària, no li suposarà cap mena de cost, i és molt important agregar el número 669 979 056 a la seua agenda de contactes, perquè el grup de whatsapp funcionarà mitjançant l’enviament d’informació per llistes de difusió, i només rebran missatges aquelles persones que hagen agregat el telèfon a la seua agenda. Si no ho fan, encara que hagen sol·licitat formar part del grup, no rebran la informació, ja que l’aplicació whatsapp no ho permet.

El CAECV no contestarà ni rebrà informació per esta via, per la qual cosa la informació només anirà en una direcció. A més, la llista de difusió envia missatges de manera individual i, per tant, tots els integrants d’esta llista, tindran garantida la seua privacitat, ja que no apareixeran ni els noms ni els telèfons de les persones que formen part de cada enviament.

Amb aquesta nova eina de comunicació, el CAECV pretén incrementar el nombre de canals per a poder mantindre-li informat de manera còmoda i instantània.