TERRAECO: primera fira del sector ecològic que se celebrarà el mes vinent de març a València

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, en col·laboració amb Fira València, han acordat celebrar TERRAECO, la Fira Mediterrània de l’Agricultura i Producció Ecològica, els pròxims 22 i 23 de març de 2023.
TERRAECO naix amb l’objectiu d’impulsar i fer costat al sector agroalimentari ecològic de proximitat, així com donar visibilitat a les últimes innovacions tecnològiques en la producció ecològica, en el qual participaren empreses certificades en producció ecològica, operadors, comercialitzadors, majoristes i signatures de biotecnologia agrària.
Es tracta del primer certamen mediterrani dedicat a la producció ecològica i aspira a ser una cita de referència per al sector a Espanya, afavorint la promoció i l’impuls comercial a través d’un saló professional que descobrisca les últimes innovacions del sector ecològic.
La fira inclou l’organització d’un ampli programa de jornades i activitats dirigides a la indústria, que servirà d’aparador per a la intensa labor d’investigació i la innovació de l’agroalimentari ecològic mediterrani. També s’està treballant en la confecció d’un llistat important i atraure a compradors tant nacionals com internacionals.
Gràcies a l’acord signat entre Fira València i La Conselleria d’Agricultura, totes aquelles empreses amb Raó Social en la Comunitat Valenciana i amb certificat en vigor del CAECV, poden beneficiar-se d’un preu especial.
  • El preu per a un estand de 9 metres quadrats és de 445 € (+10% IVA)
  • El preu per a un estand de 12 metres quadrats és de 660 € (+10% IVA)
  • El preu per a un estand de 16 metres quadrats és de 840 € (+10% IVA)
Si està interessat a participar en TERRAECO i conéixer tots els detalls del projecte, pot contactar amb:
En els següents documents pot trobar més informació sobre el certamen. Pot anar reservant la seua plaça omplint la presol.licitud de participació que té a continuació i enviar-la a agil@feriavalencia.com

Presolicitud TERRA ECO

Terra eco DOSSIER

STAND NATURA 9m2

STAND NATURA 12m2

STAND NATURA 16m2